facebook

Verhuur feestmateriaal in Desselgem

  • Voor de huur van feestartikelen in 8792 - Desselgem, gelegen in de provincie West-Vlaanderen kan u uiteraard ook beroep doen op onze diensten.
  • Deze gemeente is gelegen op een 12km van ons magazijn.

  • Indien u woont in Desselgem en u wenst Tafels, Stoelen, Porselein, Glazen, Bestek, Linnen, Diversen, Decoratie, Springkastelen, Tenten te huren, zoek dan niet verder, we hebben het allemaal op stock voor u.

Indien u niet in staat bent om het feestmateriaal te komen afhalen of het volume is te groot om te transporteren met een gewone wagen, kan u ook beroep doen op onze leverdiensten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

In onderling overleg spreken we een uur af. We maken hiervan een tijdsblok met een marge van 1h om zo op tijd te kunnen leveren. Dus bv levering op vrijdag tussen 9h en 10h.

Al het huurmateriaal wordt samen met u gelost en direct afgerekend.

Na het evenement komen we het materiaal terug ophalen op afspraak.

Wat kost dit?

Voor de gemeente Desselgem in West-Vlaanderen dienen we dus 4x de afstand van +- 12km af te leggen. Hiervoor wordt een leverkost gerekend van € 25 (excl. btw)

Maar....

Aangezien Desselgem binnen de straal van 15km valt leveren we springkastelen GRATIS. Deze kost komt dus volledig ter vervallen indien u een springkasteel huurt bij ons.

Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Al het feestmateriaal wordt waar mogelijk verpakt in transportbakken om de horeca-artikelen heelhuids tot op uw feest te krijgen. Ons magazijn Is gevestigd in de Markegemsesteenweg in Dentergem. Afhaling van het materiaal is uiteraard volledig gratis

Inloggen

Gelieve een geldig e-mail adres in te vullen
Gelieve een wachtwoord in te vullen
Registreren

Gelieve een voornaam in te vullen
Gelieve een naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mail adres in te vullen
Gelieve een wachtwoord in te vullen
Gelieve 2x hetzelfde wachtwoord in te vullen
Gelieve een postcode in te vullen
Gelieve een gemeente in te vullen
Opvragen wachtwoord
Mijn FEEST