facebook

Verhuur feestmateriaal in Tielt

  • Voor de huur van feestartikelen in 8700 - Tielt, gelegen in de provincie West-Vlaanderen kan u uiteraard ook beroep doen op onze diensten.
  • Deze gemeente is gelegen op een 10km van ons magazijn.

  • Indien u woont in Tielt en u wenst Tafels, Stoelen, Porselein, Glazen, Bestek, Linnen, Diversen, Decoratie, Springkastelen, Tenten te huren, zoek dan niet verder, we hebben het allemaal op stock voor u.

Indien u niet in staat bent om het feestmateriaal te komen afhalen of het volume is te groot om te transporteren met een gewone wagen, kan u ook beroep doen op onze leverdiensten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

In onderling overleg spreken we een uur af. We maken hiervan een tijdsblok met een marge van 1h om zo op tijd te kunnen leveren. Dus bv levering op vrijdag tussen 9h en 10h.

Al het huurmateriaal wordt samen met u gelost en direct afgerekend.

Na het evenement komen we het materiaal terug ophalen op afspraak.

Wat kost dit?

Voor de gemeente Tielt in West-Vlaanderen dienen we dus 4x de afstand van +- 10km af te leggen. Hiervoor wordt een leverkost gerekend van € 20 (excl. btw)

Maar....

Aangezien Tielt binnen de straal van 15km valt leveren we springkastelen GRATIS. Deze kost komt dus volledig ter vervallen indien u een springkasteel huurt bij ons.

Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Al het feestmateriaal wordt waar mogelijk verpakt in transportbakken om de horeca-artikelen heelhuids tot op uw feest te krijgen. Ons magazijn Is gevestigd in de Markegemsesteenweg in Dentergem. Afhaling van het materiaal is uiteraard volledig gratis

't Ijshoorntje
't Ijshoorntje
Tielt
Slagerij Delbaere
Slagerij Delbaere
Tielt
Andy Van De Steene
Andy Van De Steene
Tielt
DePost
DePost
Tielt

Inloggen

Gelieve een geldig e-mail adres in te vullen
Gelieve een wachtwoord in te vullen
Registreren

Gelieve een voornaam in te vullen
Gelieve een naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mail adres in te vullen
Gelieve een wachtwoord in te vullen
Gelieve 2x hetzelfde wachtwoord in te vullen
Gelieve een postcode in te vullen
Gelieve een gemeente in te vullen
Opvragen wachtwoord
Mijn FEEST